DESIGN SHAWL SENDIRI

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Korang perasan tak 2016 ni makin banyak fesyen fesyen yang letops ? Makin ramai orang berani kan diri dengan Makeup ? Ramai jugak yang cantik cantik entah muncul dari pelusuk mana . Model beratus ratus orang yang cantik cun hot . perasan ? Cuba tekan explore kat instagram , "ibaratnya down terus kita dibuatnya"

follow ni : @tashawl_design



Image result for PASHMINA DESIGN


Kalau ada pakej semua tu mesti masing masing ada bussiness sendiri kan ? Maksudnya kat sini ialah bussiness shawl atau baju . Terlaaaaaluuuuuuuu banyak bisnes shawl sekarang , mesti kita semua bosan kan , sama aje pattern .. harga je lain . warna pon sama . apa kata korang pulak ceburi bidang fesyen ? Tetapi dengan jenama & design tersendiri . 

Takkan korang tak nak tengok customer pakai design kita ? Ada nama kita kat baju dieorang . Mesti korang ada keinginan nak buat jugak corak corak sendiri kan kan, colour kesukaan sendiri . Macam butik2 online sekarang ni . (perlu ke nak mention butik satu satu)

Image result for shawl DESIGNer

Image result for shawl DESIGNer

Related image

Wehh , hebat kot ada design sendiri . tak pandai buat ? tak apa . Inilah motif sebenarnya posting kali ini 😀😁 . "Nak buat sangat tapi takde bajet . Teringin buat tapi takde designer yang sanggup buat sebab kita tak mampu bayar harga terlalu mahal, berminat nak buat tapi takut orang tiru design kita"  Jangan risau semua boleh dibincangkan , memandangkan i olss seorang designer (eceehhh) . i olls sedia menerima order untuk customkan design shawl anda 😏

Harga bergantung kepada design yang customer request tau . Kalau susah mahal la sikitt..sikit laa. Free Consultancy . nak design RM50 pun boleh :) . maximum 3 kali tukar mengikut terma dan syarat . Customer tunjuk contoh design pun kami alu alukan atau customer hanya inform Tasya nak colour , tema & details design nak letak bakul ke , letak basikal ke . ada bunga kobis ke , Masukkan elemen sayur sayuran ke . 

Design yang customer dah tempah Tasya tak akan jual untuk next customer ok . Kiranya design itu dia punya . So, kalau sama or orang tiru design kita . Pegi belasah dia laju laju . 


SEKARANG TREND SATIN SHAWL/TUDUNG KAN ? SO APE LAGI . CUSTOM DESIGN CEPAT CEPAT . (design sahaja exclude print tau) SEBARANG PERTANYAAN/.ORDER BOLEH EMAIL KE:


FOLLOW BELUM TASYA PUNYA DESIGN BUSSINESS?
TEKAN NI @TNEA.GALLERY



SELAMAT DATANG

Assalamualaikum & Salam Sejahtera ,

Ucapan selamat datang kepada pembaca baru dan lama , dan selamat kembali menaip untukku :D

TESTING WALL BARU DULU . nanti tasya update macam macam cerita , dah lama pendam ni cerita . Tempek dulu gambaq i dengan suami i . latest ok .



PASTI RAMAI MERINDUI DIRI I YANG SUKA MERAPU DAN TAMBAHAN SEKARANG GEMUK I SEKARANG MENJADI JADI .

TERIMA KASIH . 


rajin rajin belek blog i ok , i akan update selalu .